Numatic temizlik ekipmanları konusunda dünyaca bilinen ve tüm ürün ve ekipmanları malzeme yapısı bakımında son derece kaliteli ve dayanıklıdır. Geniş ürün ve aksesuar yapısıyla kullanıcılarına çok yönlü farklı alternatifler sunabilirken kompakt ürünleriyle de ürün ergonomisi kullanıcısı tarafından ayarlanabilir. Numatic, kat arabaları, mop temizlik, kuru ve ıslak vakum temizliğinde kullanılan temizlik ekipmanlarında ergonomiye oldukça dikkat etmiştir.  Ergonominin olduğu her yerde müşteri memnuniyeti, insan sağlığı ve verimlilik esas alınabilir. Bu durumda dünya genelinde Numatic İnternational kullanımı tesadüf olmamalıdır. Bu tür temizlik ekipmanları oteller, alışveriş merkezleri, restoran, okul, hastane ve evlerde sık sık kullanılan ürün ve ekipmanlar olmaktadır. İşte bunun için seçilecek temizlik ekipmanının kalitesi, dayanıklılığı ve ergonomisi kullanıcısının isteği doğrultusunda olmasıdır.

Numatic insan sağlığı ve çevre kirliliğini koruma adına ürettiği ReFlo serisi ile yüksek kalite geri dönüşüm ürünlerini elde etmiştir. Bu seri de dikkat çekici ürün olan Pro-Matic serisi oldukça başarılı ve dayanıklıdır. Oteller için ideal bir ürün olan Pro-Matic serisi farklı fonksiyon ve kullanım alanına göre farklı tasarımlarla değişmektedir. Numatic Pro-Matic serisi Sert Paslanmaz Çelik ve ağır hizmet tipi Structofoam’a dayanacak şekilde inşa edilen PRO-Matic, yenilikçi ReFlo Teknolojimizi kullanarak, en yüksek kalitede geri dönüştürülmüş plastikten sürdürülebilir bir şekilde üretilmiştir.

Çevresel açıdan sürdürülebilir ReFlo Teknolojisi kullanılarak en yüksek kalitede geri dönüştürülmüş plastikten tasarlanan ECO-Matic serisi, ko-polimer dereceli malzeme kullanan, sert, kolay temizlenebilir ve dayanıklı hale getirilmiş benzersiz yapılı yapıdan faydalanır. Atık kapasitesinde 2×120 litre olarak büyük avantaj sağlayan ürün, kolay montaj edilebilir özelliği ile 15 dakika da kullanılabilir hale gelmektedir.

İşletmelerine, evlerine ve ofislerine profesyonel temizlik sağlamak, çalışanlarına sağlıklı ortam sunmak ve verimli çalışmak için Numatic ile ergonomik temizlik ürünleriyle tanışın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir