Artık günümüz teknolojisiyle bunu ne kadar hızlı ve temiz yapmalıyız diye düşünürken aynı zamanda her koşulda dayaklı olabilecek ürünleri nasıl üretebiliriz. Hem birçok personelin çalışmasına gerek kalmayarak maliyeti azaltacağız, hem de zamanda kazanarak insanlara daha fazla hizmet vererek memnuniyet oluşturacağız.  Mühendislik harikası olan binicili yer makinalarını artık hayatımızın her yerinde görebiliyoruz. Okullarda, hastanelerde, Alışveriş merkezlerinde, açık alanlarda, hava limanlarında kullanılan temizlik makinaları hem iş kolaylığı sağlıyor hem de daha temiz bir ortam bırakıyor. Numatic binicili yer makineleri her koşula uygun ürünleriyle kullanım kolaylığı sağlayarak güven veriyor. Ekonomik ve geç kirlenme süresiyle hem iş yükünden hem de maliyeti en aza indirebiliyor. Üzerlerinde bulunan acil stop butonu, tehlike uyarı lambası ve kapatma butonlarıyla daha güvenli çalışma ortamı sunuyor. Uygun şarj sistemiyle şarj edilerek kullanılan makineler kablosuz temizleme özelliğine de sahiptir. Farklı boyut ve ağırlıklarda ürünleri bulunan Numatic yer makineleri dar alanlara da girerek temizleme özelliği göstermektedir.

Kısa sürede etkili temizlik yapmak ve çalışanların performansından uzun süre yararlanmak için elektrikli veya akülü yıkama makinaları ile mükemmelliğe ulaşabilirsiniz. Konuklar her zaman daha temiz ve hijyenik bir mekân ister ve bu ortamı yaratmak işletmelerin elindedir. Çalışandan tasarruf edilebilir ve birçok alanda rahatlıkla kullanılabilir. İşte tam bu noktada Numatic yer yıkama makinalarına ihtiyaç duyacaksınız çünkü tasarımı, dayanıklılığı, konforu ve performansıyla profesyonel temizlik makinaları ile tanışacaksınız. TwinTec Vario(TTV678) ile tüm alanların üstesinden gelebilir ve oldukça güçlüdür. Teknolojinin tüm özelliklerini taşıyan TwinTec Vario 3’ü 1 arada fırça tasarımı ile yenilikçi ve işlevsel bir makinedir kullanımı kolay, rahat ve konforlu olan TTV678G, verimli ve profesyonelce çalışır. Basit ayarlama mekanizması ile her zemin için farklı özellikler sunar ve fark yaratır. Farklı her yüzey içinde farklı deterjan kullanımına izin verir. Kullanıcı temizleme sırasında temizleme hızı, fırça hızı, su akışı ve deterjan kullanımında tam kontrole sahiptir.

Numatic güçlü makinaları ve yenilikçiliği ile temizlik sektöründe lider bir markadır. Uzun ömürlü makinaları ile güvenilir ve vazgeçilmez olması tesadüf değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir